Tr.OYMAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chery’de aklımdaki tek soru işareti ilerleyen dönemde ciddi bir problem çıkartırmı ? Parça sorunu olur mu ? Ve acaba piyasa durumu ne olur diye aklımı kurcalıyor. Bugun gittim inceledim donanım ve görüşünüş olarak çok beğendim , yakıtı kafaya takmıyorum zaten eğer böylesine bir cüsseli araba tercih ediyorsan yakıt senin için 3. Planda olmalı bence.

Benim için öncelik
İleriye dönük çıkartacağı Kronik ve elektriksel problemler
Servis ve parça temin durumu
Gayet tabi aklında soru işaretleri olacaktır.
1 yıldır kullanıp daha yolda kalan olduğunu duymadım. Bir sürü grubumuz var istisna bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar kişi de ciddi problemler oluşmuş. Fakat bu diğer markalarla kıyaslayınca muazzam düşük bir oran.

Ocak ayında bir arkadaşımız kaza yaptı kafadan. Komple tüm parçalar boyama değişim vs derken 1 ayda teslim ettiler aracı.
Benim Golf aracım vardı. Ön cam değişimi için tam 1 ay yetkili servise parçanın gelmesini bekledim.

Bu arada bayilere gelen araç 5 dk yerinde kalmıyor.
3 bayi gezdikten sonra ben aracımı alabildim. İlkinde benden 5 dk önce satmışlardı aracı. İkinci bayi de buldum aracı ayırdım ama parayı denkleştirmeye 1 gün kala araç satıldı. 3. bayi çok yüksek fiyat verdi kaçırmamak için almak zorunda kaldım. Nasip. Günlük her modelden toplam 7-8 araç satışı yapıyormuş gittiğim bayi.