aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine tuttuğu takım nedeniyle dar bir bakış açısıyla yorum yapanlar olmuş. Şaşırmadım.
Sahaya çıkan U17'deki çocuklar o gün zaten 1 maç daha yapmışlardı.

Başka ülke ve liglerde, Avrupa veya UEFA maçı öncesinde oynanması gereken başka bir maç var ise başvuruya göre o ülkenin federasyonu maçı erteler. Fenerbahçe'nin erteleme başvurusu dikkate alınmadı. Benzer şeyi başka bir takım ve özellikle galatasaray yaptığında hemen erteleyeceklerine eminim.
Tüm yapılan haksızlara genel bir tepki vermek amacıyla maçtan çekilme kararı alındı ve maç öncesinde de kamuoyuna zaten bildirildi. Herkes şaşırmış gibi sahadan çekilmeye komik yorumlar yapıyor.
Bu bakış açısı değişmediği sürece Türkiye ligi geriye gitmeye devam edecek ve devam ediyor zaten.

Alıntı yapıp yorum yapmazsanız sevinirim. Cevap vermenize gerek yok. Takım tutmuyorum
hocam aşağıda galatasaray'ın şampiyonlar ligindeki grup maçları ve lig tarihleri var. aynı fenerbahçe gibi, yine beşiktaş maçı ve aralarda 3er gün var. biri konferans ligi, biri şampiyonlar ligi. bu da ayrı mesele. milyonlarca euro para alıyorlar, 4 günde 1 maça çıkamıyorlar mı? federasyonu beğenmezsin anlarım tepki koyarsın anlarım. ama ligden çekiliriz (x4) deyip çekilmemek, kupa maçına çıkmayız deyip u19la çıkmak, çıktıktan sonra gol yedikten sonra sahadan çekilmek nasıl bir tepki? nasıl bir sonuç bekliyor bundan?
arabistanda oynanması kararlaştırıldıktan sonra, organizasyon kuralı belliyken son dk biz atatürk ve 100. yıl tişörtü ile çıkacağız diye tutturdu. sonra şanlıurfaya gelmesini için talepte bulundu. maç urfaya geldi, maça ne atatürk, ne 100. yıl forması ile çıktı. sonrası da malum işte. tuttuğu takımın bakış açısı demişsin ama, şu yukarıda özetini geçtiğim adam her sene 4 kupa hedefiyle başladı, 6 yılda sadece 1 tane türkiye kupası aldı. objektif bakmayı geç, bir fenerbahçeli hala nasıl bu durumla gurur duyuyor ben gerçekten anlamıyorum. dik duruşmuş. dik duruş dediğin ligden çekilmek, tffyi zora sokmaktı. şimdi ne oldu? 17 yaşındaki gençleri rezil etti kendi menfaati uğruna. gençler sahadan çıkarken de, tepki gösterdiği tff başkanı sırıtıyordu. tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok. seneye de 5 yıldızımızı verin diye başlar, taraftarlar büyük başkan diye övünür