Arkadaşlar bundan kaç gün önce bahçeli yerim olduğu ve üretim yapabildigimi söyledim . Malzeme gönderin üretim yapayım dedim.
Bir arkadaş mesaj attı . Deri imalat işi olduğunu Bulgaristan'da olduğunu, bu işin Türkiye ayağını bana devredecegini ama 200 bin TL istediklerini söyledi. İşin içinde Bulgaristan'da yım filan denildiği için bir tık şüphe ettim ama hickimse nin de günahını almak istemiyorum.
Bu arkadaş eğer dürüst ise rahat şekilde buralarda takılmasını ama *********** ise de bu şahısın herkese aynı şeyi yazacağını bu yüzden kontrol edilmesini istiyorum.
Yüzde yüz emin olmadığım şey için kimseye iftira da atmak istemiyorum. Konu ile alakalı zaten bu işi yapan kisiller anlarlar gerçek midir yoksa vurgunculuk mudur diye . Eger arkadaş bu konuyu da görüyorsa bilsin ki onun iyiliği için de açtım bu konuyu. Çünkü herkes dolandirci demesindense adama birileri olayı aydınlatır. O arkadaşta rahatlıkla işini yaparr. Buradan nickname vermem . Rezil etmem adamı. İlgili kısiler dm atarsa (admin olmak şartı ile) verebilirim nicki