Arkadaşlar Merhaba,
Şuanda Iphone 13 pro max kullanıyorum bir yıl oldu kullanmaya başlayalı pil sağlığı %85 civarına düştü ve aşırı yoğun kullanmamama rağmen sabah full dolu haliyle öğleden sonra 2 veya 3 ü ancak görebiliyorum, hafif yoğun kullandığım takdirde çok daha erken bitiyor. Sürekli sahada olduğum ve herkesten uzakta çalıştığım için bu durumun beni zor durumda bırakma ihtimali aşırı yüksek.
Bundan dolayı Andorid bir telefona geçmek istiyorum
- Şarjı Uzun gidecek (batarya mAh değeri yüksek olan).
- Hızlı şarj özelliği olan.
- Kamerası iyi olmasa da iş görecek düzeyde olan.
- Ekran kalitesi iyi olan(gözlerimde sorun olduğu için).
- Günlük uygulamaları rahat bir şekilde kullanabileceğim.
Bir telefona ihtiyacım var.
Kullandığınız veya önermek istediğiniz telefon tavsiyelerinizi bekliyor olacağım.
Şarj kalitesi için Çinli telefonları, ekran için Samsung üretimi olan ekranları, işlemci için günlük kullanımda mediatekde gider snapdragonda önerim Xiaomi mi serisinde 11-14 arasına bakın. Samsungda a serisine bakabilirsiniz bütçeye uyan çoğu modeli var a serisinde.
Baştan Apple almakta hata yapmışsınız. Benim şahsi görüşüm: Apple ürünleri iyi kaliteli olsada ağır şekilde katı, yazılım olsun parça değişimi vb. olsun çok sıkıntılı. Sadece şunu söyleyebilirim parça kalitesi özellikle işlemcisi ve Samsung ile ekran anlaşması dışında bana göre biraz popüler kültür köleliği.