teviho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk 6 saat ağrı oluyor oda bazı kişilerde. İstanbuldaysanız dünya göz çok pahalı.
Göz Hastalıkları Hastanesi | Op. Dr. İlya AyvatoğluGöz Hastalıkları Hastanesi | Op. Dr. İlya AyvatoğluGöz Hastalıkları Hastanesi | Op. Dr. İlya AyvatoğluGöz Hastalıkları Hastanesi | Op. Dr. İlya Ayvatoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi | Op. Dr. İlya Ayvatoğlu tavsiye ederim. Hem arkadaşım hem de nişanlım orda çizdirdi.
1 yıl geçti çok memnunuz nişanlımın değerleride sizin değerlere benzerdi 1 yıldır gözlüksüz hayatını sürdürüyor hiç şikayeti yok.
Dünya göz o zaman 18 bin istemişti biz orda 10 bine çizdirdik. Şu an güncel fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bu doktor hem iyi hem de uygun.
Çok teşekkürler bilginizi paylaştığınız için. Benim de 2 yakın akrabam (birisi kuzenim) çizdirdi ve iyi ki çizdirdik dediler. Çok ama çok memnunlar. Ama tabii bunlar 5-6 yıl önce oldular. Şuan fiyatları çok mu uçuk onu merak ettim. O sancılı süreci geçtikten sonra gerçekten çok memnun olduklarını söylediler. Sizden de bunları duymak mutlu etti. Elbette sancılı süreç olacaktır ona yapacak bir şey yok. Not aldım bu doktoru çok teşekkür ederim.