UfukGuler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Merak ettiğim bir şeyi bu olayı yaşayanlara danışmak istediğim için bu konuyu açtım. Benim göz derecem 2.75 e 3 ve artı olarak da ileri derecede astigmat var. Bundan yaklaşık 3 ay önce özel sağlık sigortamın kapsamından dolayı Dünya Göz'de derece kontrolüne gitmiştim. Yeni gözlük almak ve derecelerimi kontrol etmek için. Doktor çizdirmeyi düşünüyor musun diye sordu ve ben de kesin çizdireceğim ama uygun mudur, ne zaman çizdireceğim tam olarak kafamda bir tarih düşünmedim dedim. Özel sağlık sigortam da karşıladığı için gözümün çizmeye uygun olup olmama olayına bakmak ister misin dedi ben de kabul ettim ve çizmeye müsaitmiş. Çizdirmekte ısrarcı olmamın sebebi gerçekten artık hiçbir şeyi görmüyorum Yanımdan geçen arkadaşlarımı vs dibime gelene kadar göremiyorum. İleri derecede astigmatın kötü yan etkisi de etrafı çok fazla bulanık görmek o da baş ağrısına vs sebep oluyor. Mesleğim grafik tasarım. Bir reklam ajansında çalışıyorum. İş zamanı gözlük kullanıyorum fakat malesef iş işten geçtiği için şuan sadece daha da ilerlememesi adına kullanıyorum Eğer çizdirirsem yine gözlük alacağım bilgisayar başında olduğum vakit. Şuan güncel göz çizdirenler fiyatı nedir ve bu süreç çok zorlu mudur? Çizdirme kısmı en kolay kısım sanırsam 15-20 dakika sürüyormuş. Asıl kısım ilk 2 hafta çok acı ağrı oluyor mu? Bu konuda yakın tarihte olanlar bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi günler herkese.
Çizdirmek, çizdirmeye karar vermekten daha kolay...