İzmir iftar buluşmasına yemeğime sponsor olan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.
@Engin; abiyle tanışma fırsatı bulamamış olsak da sohbet etme imkanı bulduk, bu için teşekkür ederim.
@AykutBayraktar; iftarda masama oturan tek kişi oldu, tanıştığımıza memnun oldum, teşekkürler.
@MuratCENGEL; 'e fotoğraf çekimi ve sohbet için teşekkür ederim, tanıştığımıza sevindim.
@ByHicKimse; abi keşke sende gelebilseydin seninle tanışmak çok istiyordum. :(
abi seninle de tanışamamış olsakta elini sıkabildiğim için mutluyum. Teşekkür ederim.
Diğer arkadaşın kullanıcı adını hatırlamıyorum ama beni Karşıyaka'dan Salhane İZBAN'a kadar bıraktığı için teşekkür ederim, tanıştığımıza sevindim.
Öncelikle ben Kaan, İzmir iftar buluşmasına katılan kişiyim. Bu hesabın sahibi Yusuf. Ben değilim.
Hikayeye biraz daha açıklık getireceğim.
Bu hesabın sahibi Yusuf Öztürk, benim yakın arkadaşım. Onun bilgileriyle ve onun bilgisi dahilinde hesabı açtım. Üye olduğumuz günden beri hesabı aktif olarak ben kullanıyorum. Bu hesapla hiç kimseyi dolandırmadım.
Benim asıl hesabım
@KaanYavuzer; , ancak banlı durumda. Banlı olmamın sebebi, benim hesabımdan dolandırıcılık yapılmasıydı, ancak ben dolandırmadım, sadece bu olaya karıştım.
@KaanYavuzer; hesabıyla dolandırılan herkese ulaşmak istedim, ancak çoğu beni engelledi. Forumda ban kategorisine konular açtım, ancak ciddiye alınmadı veya kendimi ifade edemedim. Dolandırılan kişiler lütfen bana ulaşsınlar. Dolandırıldığınız miktarı bana bildirin, bu zaman ki değeri ile ödemek istiyorum.
@EminKarakus; hesabını da ben açtım, ancak benim numaramla SMS onayı yapıldığı için banlandı. O hesapla kimse dolandırılmadı. Hesap sahibine ulaşırsanız hesabı geri alması için yardımcı olun. Benim yüzümden banlanması çok üzücü.
Şu anki hesabın banlanmasını istemiyorum, lütfen anlayış gösterin. Bu hesabı artık kullanmayacağım. Hesap sahibinden şifrenin değiştirilmesini isteyeceğim. İsterseniz tekrar kimlik onayına gönderebilirsiniz.
Bu konuyu açmamın sebebi intihar ediyor olmam, ancak tamamıyla kendimi öldürmekten değil, ruhsal olarak zor bir dönem geçiriyorum.
Şu anki durumumdan memnun değilim.
Yalan dolu bir hayat yaşamak istemiyorum.
Kendime yeni bir sayfa, sıfırdan bir başlangıç yapmak istiyorum.
Yeniden doğmak istiyorum.
Işığın ölümüne karşı duyduğum öfkeyi seçtim.