Daha önce başka bir konuda da yazmıştım burada da tekrar yazayım. Eğer yabancı kitleye sahip sosyal medya hesaplarınız varsa bu sayfalarda affiiliate marketing rahatlıkla yapabilirsiniz. Benim tavsiyem TikTok'ta Amazon - Amazon Trending - Amazon Product 2024 gibi aramalar yaparak bulduğunuz videoları sosyal medya hesaplarınızda (özellikle hikaye kısmında) paylaşıp altta link verebilirsiniz. Amazon Affilliate yapacaksanız Influencer hesabı açıp kendinize bir mağaza kurun oraya eklediğiniz ürün linklerini her yerde paylaşabilirsiniz. ama asıl can alıcı nokta TikTok'tan elde ettiğiniz güzel videoları Facebook ve Instagram gibi platformların hikaye kısmında paylaşmak.
Örnek Amazon Influencer hesabımın linkini de ekliyorum, bakarak daha iyi anlayabilirsiniz.
https://www.amazon.com/shop/influenc...f=ac_inf_tb_vh
Affilliate yapmak isteyenler için ShareaSale var özellikle dicast oyuncakta iyi para kazandırıyor onu da isteyen olursa anlatabilirim.
İnfluencer hesap onayını nasıl aldınız hocam. Tanımlı sosyal medya hesaplarınıza ulaşılamıyor. Amazon associates ekibi sıkıntı çıkarmıyor mu. Ben Web sitemin hosting kaydını uzatmayı unuttum. Hesabımı kapattılar

hesap onayını Web sitesi üzerinden mi aldınız merak ettim.