slayer01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar örnek olarak benim 1000 TRX im var. Ve ben bu trx i ltc yada usdt yada doge ye takaslamak istiyorum. Böyle bir wallet varmı? Trust wallet kullanıyorum fakat böyle birşey yok
Trust wallet tarzında çok fazla cüzdan var ve genelde swap işlemlerini yapabiliyorsun. Burada en büyük sorun scam sitelere dikkat etmen gerekiyor çünkü yetki verdiğinde cüzdanın gidiyor. Ayrıca her cüzdanda her tokenin swap imkanı yok. Benim kullandıklarımdan kısaca bahsedeyim.

Bitget wallet - cüzdanını buraya import edebiliyorsun. Şu anda çok fazla ağı destekliyor. Tek yerden kontrol ediyorum. Ortadaki işlem menüsünden swap yapılabiliyor.

İster metamask, trust wallet vs. kullan genelde çeşitli dexlerde vs swap yapıyoruz. Cüzdanın tarayıcı/browser sekmesinden girerek bu sitelerde swap yapabilirsin. Her ağın popüler swap siteleri var. Mesela uniswap, pancakeswap, sushiswap, orbiter finance, owlto finance vs. en çok kullandığım sitelerdir. Burada sitelerin doğru adresine girdiğinden ve işlem ücretlerinin sana uygun olup olmadığına dikkat etmen gerekiyor.