Hayır, evet motorun tadı ayrı ama mt10 olmuş çin malı scooter olmuş sizi trafikten kurtarır ayağınızı yerden keser ama bir araç tanımına uymuyor maalesef.
Bende motor sürüyorum, hayatım boyunca da süreceğim ama araba ile yapılacak şeylerin ulaşım hariç hiçbirini motorla yapamıyorsunuz.
Bir ailenizi bir yere götüremiyorsunuz, yağmur yağınca seyahat zorlaşıyor acı veriyor, kaza riskinde ölüyorsunuz, depo kapasitesi yok denecek kadar az, içine girip oturamıyorsunuz ısınamıyorsunuz, masrafı çok fazla. Özetle kesinlikle önermem, araba dursun bütçenizin yettiği motorlarla devam edin hayatınıza CC yükseltmek için veya tutku için arabayı feda etmeye değmez bidaha araba alırken çok zorlanırsınız motor bir şekilde alınır.