Dostum intihara gerçekten meyilli olan birine bu saçmalığın iyi geleceğini nereden çıkarttın? Ya arkadaş gerçekten böyle bir şeyin eşiğindeyse? Gerçekten bu video ile hayata tutunacağını mı düşünerek attın bu videoyu çok merak ettim. Vebali olursun, üzülürsün. Çocuk oyuncağı zannetmeyin bazı şeyleri.
Hocam durum şu ki, net bir açıklık getirmek isterim. Ben 2016'ya artık dönemem. Üniversiteye de gitmeden o diplomayı elde etmenin yollarını arıyorum sınava girmeden ve bir profesör var ona şu anda yardımcı oluyorum bilgisayar konularında bana onu alıp vermesi için çözüm yolları arıyoruz. Diğer sorun ise şu IT STEP'e gitmek istiyordum ki, resmi sitesini aşağıda bırakacağım. 24 ülkede diploma verdiğini iddia ediyor ve gerçekten de olabilir bilemiyorum. Ama bunu bilerek gittim ondan da ailem Sana verdiği diploma geçersiz diploma diyor falan.
Üniversite için de Babam da o dediğim yola göre adamlar arıyoruz işte bir şekilde onu elde edebilelim diye çünkü 4 yıl üniversitede zaman kaybedeceğim bu bir. İkincisine de gelmiş olursak Kimya, Fizika, Matematik, İngilizce, Azerbaycan dili
Bunlardan sınav imtahanı vermem gerekecek ki, bu da imkansıza yakın çünkü Ben baya başa gitmeliyim. Birinci sınıftan bu da beni üzüyor.