kazimolmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Virus taramasi yaptin mi? Bende olsa bi virus taramasi yapar duzelmezse formati cakardim
Evet yaptım, düzelmedi maalesef. Son çare zaten sıfırdan kurulum yapıcam hiç istemesemde, ayrıca windows 11 22H2 güncellemesi uygun diye gelmesine rağmen onu da kuramıyorum hata veriyor oda ayrı problem

Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memtest çoğu sistemde arıza vermez fakat chrome sekmelerinde çökmenin başlıca sebebidir. En temiz test yöntemi biostan xmp kapatın ramleri default 3600 dan başlatıp elle arttırın. Bende de 7000 mhz var fakat 4800 de kullanabiliyorum. Performansa bir etkisi olmayacak.
Varsayılan bende 4800 oluyor xmp kapatınca, 4800 e çektim kapatıp buda çözüm olmadı maalesef hocam

zeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ctrl alt delete yap.
Açık olan bütün tarayıcıları kapat
Ne yazık ki bu çözüm değil.

Sosyalsatis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyuk ihtimalle ram den kaynaklanıyor bilginize
Memtest86 2 saat süren test sonucunda temiz çıktı ramlerde sorun olsa tarayıcı dışında normal kullanım oyun vs oynarken de sorun yapmaz mıydı hocam sadece tarayıcı da sorun yaşıyorum.

MONSAVLE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11de benim de başıma gelmişti win 10 home çevirdiğimde çözülmüştü, bilginize hocam
Ben yıllardır windows 11 kullanıyorum, ilk defa bu sorunu yaşıyorum ilginç gerçekten.