Keyubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörde 6 yıldır bulunuyoruz, belirttiğiniz disk değişim işlemlerini belki 500 den fazla yaptık, yapmak ta zorundayız. Düzenli bakımların yapılmaması durumunda disk ömrünü tamamlar ve veri kaybı yaşanması söz konusudur. Bu işlemleri her ay bir çok sunucumuza sağlıyoruz, çoğu zaman müşterilerimiz fark etmiyorlar dahi çünkü arka planda gerekli önlemleri alıyor, yedek diskler ile çalıştırmaya devam ediyoruz. Ancak taşıma durumu, network topoloji oluşturması ve ön görülmeyen diğer hatalar ile ilgilenirken aynı zamanda bu işi halledebilmek bazı gecikmelere sebebiyet verebilmektedir. İddianız bu işlemlerin daha hızlı olabileceği şeklinde ise sizlerin de firma açarak aldığınız aksiyon hızını ispatlamanızı bekliyoruz.

@ServerPark;, @AprilSoft; müşterimizin şikayetini çözmek isteyişimiz karşılıksız kalmakta, niyeti ise firma karalama şekline dönüşmektedir. Çözüme kavuşturmanız mümkün müdür?

Ben forumda hosting ticareti yapmıyorum. hosting konusunda iddialı olmadığım için bir hosting şirketi açmam da gerekmiyor. Fakat IT uzmanı olarak çalışıyorum ve bir sunucudan diğerine taşıma yapmadan önce fizibilitesini yapıyorum. velhasıl bir müşteri olarak size bu konuda hiçbir şey ispatlamakla yükümlü değilim.