is_gelistirme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı insanlar derin uykuya gecemeden uyurlar.ben bunlardan biriyim. dolayısı ile ses beni bu dünyada en çok rahatsız eden şeydir. üstelik sadece uyurken uyandırması değil gündüz uyanıkken de sesten delirecek sekilde rahatsız olurum. bunun icin basit bir hormon hapı ya da sakinlestirici işe yarayabilir. ben kullanmıyorum cunku işe gitmiyorum. yani sabah yetiseceğim okulum işim yok. ama işe gidecekler okula gidecekler icin en azından melatonin kullanmaları lazım.
gelelim sese son derece hassas olan benim önerime.
klima dış ünitesi var mı ? klima sadece yazın değil kısın ısınmak icin calıstıran cok artık) klima dıs unitesine ust katlardan birinin(sizin ustunuzdeki olabilir.) su tahliye borusu su damlatabilir.o unite onda yoktur da tam yan komsusunda vardır onun sesi de saç plakaya vurdum mu gece tın tın tınlar.
diger olay benim basıma geldi üst katımdan sesler geliyordu ama kadın erkek kavgası gece 02. sanıyorum ki tam ustumuz polis cagırdım meger sorun yanındaki daireden cıktı. gece sessizliği resmen insanı kandırıyor.
ev sahibiniz gitsin bir gece onun evinde uyusun. sesi oradan dinlesin. hayal gormuyor olabilir.yok hayal goruyorsa herkes imza verecek cıkarılacak o sahıs evden.kat malikleri imza verirse tasınabilir.
su da geldi aklıma evde banyo mutfak muslukları su tazyikli olabilir o saate cunku sehir oyurken kullanımı azalır biri suyu acınca ses olarak inleme olur . ama suyu acan tam kapatırken o uyanıyordur kanıtlamak cok zordur. sorun konu komsuya tazyik olayı zemin kattan uzaklastıkca azalır.cunk bina yuksekliği ile ters orantılı suyun cıkıs hızı.

bu su borusu işi kendi dairesinde de olabilir. muslugu actın ses yok ama kapadın o su giderlen borularda korezyon var sa ses cıkarırlar. bina eski ise kostikle tum lavaboları kuveti temizlesin.ses oradan değilse dahi saglıklı olur eski binada bu tür bakımlar
isiniz zor
once bunlarabir bakın derim. haklı ise cidden kul hakkıdır. ama her seye baktınız bulamadınız o zaman ev sahibi imza toplarız seni cıkarırırz ya kendin cık ya melatonin kullan diyecek artık.
Hocam biz gece çivi çakmakla, evi temizlemekle ve eşyaların yerini taşımakla suçlanıyoruz. Yapmadığımız şeylerden dolayı suçlanmak oldukça üzücü, insan ister istemez sinirleniyor...