Hacı abi selamın aleyküm hayırlı ramazanlar şimdi çocuğunuz maşallah çok güzel Allah bağışlasın şimdi size haddim olmadan bir iki küçük tavsiyede bulunacağım aynı yaşta oğlum var siz izlediğim kadarıyla çocuğunuz pek konuşamıyorum bunlarda fazla tv ve telefon ile içiçe olmasından kaynaklı yani fazla çizgi film izlemesi videolar izlemesi birebir vakit geçirmeniz lazım çocuğunuzla bende izletiyorum çocuğuma çizgi film evet ama geç başladık bi yaşında başladık izlemeye sadece yemek yediği zamanlar dikkatini çekmek için izletiyorum aynı yaşta çocuğum baba, anne, Burak, bu ne, leylek, tavşan gibi kelimeler kullanıyor ve çok özgüveni yüksek bir çocuğum var genellikle daha çok birebir zaman geçirin konuşun çocuğunuzla parka götürün kitaplar alın o yaşlarda aktivite kitapları var gerçekten ilgilenince çocuk bir başka kıvama giriyor şuan bakıyorum her çocuğun elinde telefon benim oğlum ise aksine telefonu atıyor eline almıyor Allah bağışlasın Allah acısını göstermesin inşallah tüm evlatlarımızın