Valla çocuklar koşarken bile sırf ses gitmesin diye ısrarla koşmayın diyorum, üzerine birde kızıyorum yeri geliyor dinlemediklerinde müdahale ediyorum.
Ama sizin alt komşu takıntılı bir tip, garipten sesler konusunda şöyle söyliym ses yalıtımı olmayan dairelerde ki şuan oturduğum yer öyle yan daire dış kapı dahi açsa bizim ev kapısı sanıyoruz.
Odaların kapsını açıp kapatsa bizim kapı sanıyoruz he birde mesela gece 4- 5 te bazen abdest alıp namaza kalkıyorlar sanki koridorda biri yürüyor hissayıtı il 3 sefer yerimden kalktığımı bilirim sizinde öyle bir tirip olabilir komşunuzda.
Derdi farklı olabilir, çevrede inşaat varsa onların sesi olabilir
He ek olarak, eski evimizde mesela gece tv yi vs kapattıktan sonra genleşmeden sonra gacır gucur çat pat sesler geliyordu yani hem tv den hemde bina içerisinden.
Isınıp soğuyan her madde ses çıkarır, bazen de kombinin sesi pat küt gelir, bazen kapı genleşir bazen masada duran demir bile ses çıkarabilir ama çivi olayı tamamen takıntı

Son olarak hala ısrar ediyorsa, sesin geldiğini idda ettiği an aşağı inin ve bekleyin ses geliyormu gözlemleyin 1 - 2 - 3 kere gidin, aksi halde sizin polisi çağıracağınızı söyleyin siz gittiğinzde ses yoksa psikolojisi bozuktur