Muu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video binde bir olan bir olay ben kafanızda bişey canlansın diye attım.

İşim gereği olaylara teknik olarak yaklaşıyorum, bina ısındığı kışın sopunu yeni atlattığından bazı noktalarda genleşme olabilir bu özellikle bina iskeleti içinde değil de doğalgaz borularında yada boru bağlantı noktalarından kaynaklanabilyor, borular genleştiği için tak tak sesleri oluşturabilir, bu ses size gece gelmiyor olabilir borunun bağlantı noktasındaki çivileden biri genleşmeden dolayı sadece alt katta oluşup sönümlendiği için siz veya başka biri duymuyor olabilir.

Neden bu konu üzerinde çok durdum komşunuz cahil olabilir anlık sinir ile fevri davranıp size yada ailenize zarar verebilir kendisine sakin bir dil ile evinde problem olabilir teknik birini çağırıp sesin kaynağını tespit edip ilgili sorunu çözmesini sağlayabilirsiniz
Üşenmeyip detaylı ve anlaşılır bir bilgi sunduğunuz için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Komşu gece 12den maksimum gece 4e kadar ses olduğunu söylemekte, bu yüzden dediğiniz olaya çok ihtimal veremedim. Muhtemelen bu komşunun bu apartmanda çok ömrü yok gibi duruyor. Alt komşu değişirse ve aynı sorun yaşanırsa ev sahibine yazdığınız mesajı göstereceğim. Tekrardan teşekkürler.
Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de buna çok benzer bir sorun var, 2 sene evvel alt daireyi alan komşuyla ilgili birkaç aydır buna yakın bir sorun yaşamaya başladık. Kadın psikolojik vaka; yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Evi satıp başka yere gitmeyi düşünüyoruz; çünkü işler kötü noktaya gidiyor.
Allah sabır versin hocam