Kulak tıkacı tavsiye ettim. Dinlemiyor, sadece şikayet etmeyi biliyor..
olabilir
Sözleşmede ev sahibi istediği zaman kiracıyı sebep göstermeksizin evden çıkartabilir ve kiracı sebep göstermeden istediği zaman evden ayrılabilir ibaresi mevcut. Ev sahibi bugün yaşanan tartışmada ses kaydı aldı. Muhtemelen yakında gidecektir.
Hocam böyle şeyler olsa biz de duyardık diye düşünüyorum. Ayrıyeten eski komşumuzun engelli çocuğu vardı. Mutlaka şikayetçi olurdu.
Biz evde yokken de ses çıkardığımız iddia ediyor zaten. Ev sahibi bizim tarafımızda. İnşallah yakın zamanda olmayan sesleri duyamaz. Duymaya devam ederse ev sahibi icabına bakacaktır.
Video binde bir olan bir olay ben kafanızda bişey canlansın diye attım.
İşim gereği olaylara teknik olarak yaklaşıyorum, bina ısındığı için kışın soğunu yeni atlattığından bazı noktalarda genleşme olabilir bu özellikle bina iskeleti içinde değil de doğalgaz borularında yada boru bağlantı noktalarından kaynaklanabilyor, borular genleştiği için tak tak sesleri oluşturabilir, bu ses size gece gelmiyor olabilir borunun bağlantı noktasındaki çivileden biri genleşmeden dolayı sadece alt katta oluşup sönümlendiği için siz veya başka biri duymuyor olabilir.
Neden bu konu üzerinde çok durdum komşunuz cahil olabilir anlık sinir ile fevri davranıp size yada ailenize zarar verebilir kendisine sakin bir dil ile evinde problem olabilir teknik birini çağırıp sesin kaynağını tespit edip ilgili sorunu çözmesini sağlayabilirsiniz