benim yurt odası tek kişilik bendede bi ara geceleri harbiden aşırı yüksek seste su damlama sesi geliyordu yurt yönetimine anlatamadık geldi baktılar borular genişliyor filan bulamadık dediler (ses kaydı almıştık) bi kulak tıkacı aldım kesintisiz uyuyom alt komşuda öyle yapsın en son seside çözdük gibi oldu camın önünden hava gideri geçiyor ondan damlayan suydu heralde nem şeklinde havayı çektiği için.
Kulak tıkacı tavsiye ettim. Dinlemiyor, sadece şikayet etmeyi biliyor..
Bence sana kafayı takmış, büyük ihtimalle seside kendi çıkarıyordur 😊
olabilir
Bu harbiden korkunç ha siz yapmıyosanız komşu keçileri kaçırdı demektir ayrıca kapı dinlemek ne orası rezidans filansa fazla kalma şansı yoktur
Sözleşmede ev sahibi istediği zaman kiracıyı sebep göstermeksizin evden çıkartabilir ve kiracı sebep göstermeden istediği zaman evden ayrılabilir ibaresi mevcut. Ev sahibi bugün yaşanan tartışmada ses kaydı aldı. Muhtemelen yakında gidecektir.
Hocam böyle şeyler olsa biz de duyardık diye düşünüyorum. Ayrıyeten eski komşumuzun engelli çocuğu vardı. Bir ses sorunu olsa mutlaka şikayetçi olurdu.
Bence iki üç gün yakınınızda kalın ev sahibine de söyleyin bakın biz iki üç gün yokuz diye eğer sesler gelirsede ev sahibine yönlendirin artık o çaresine baksın en azından senin evde olmadığın anlaşılır
Biz evde yokken de ses çıkardığımız iddia ediyor zaten. Ev sahibi bizim tarafımızda. İnşallah yakın zamanda olmayan sesleri duyamaz. Duymaya devam ederse ev sahibi icabına bakacaktır.