gsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu yanlış anlamayın da yada anlayın özürlü gibi konu açmasanıza. Böyle saçma konumu olur. Bir açıklama yapmanız lazım.
Hangi sektör hedef kitle nedir ?
Yatirim malıyetı artı beklenti nedir ?
Tek başına mısın ekip var mı ?
Yatırımcıya en vaad ediyorsun ?
Eminim ki bu sorularin cevabini sende bilmiyon. Herkesin aklina gelen seninde aklıne geldi kendini açıkgöz zannediyorsun olurda birisi aldanıp para yatırırsa kendinide yatırımcıyıda batıracan. Tabi senden para çıkmayacağı için olan yatırımcıya olacak.
Sadece aklına geldi diye bir fikir müthiş olmuyor. Bunun araştırılması gerekir. Koca koca şirketler ar-ge ye deli gibi parayı boşuna harcamıyor.
Hangi sektör hedef kitle nedir ? Sektörüm sosyal medya. Hedef kitlem markalar / bireye yönelik. Sektörüm niche sayılır.
Yatirim malıyetı artı beklenti nedir ? Yatırım maliyeti için minimum 10000 maksimumun ucu açık vaziyette bunu konu üzerinde belirtmek istemedik.
Tek başına mısın ekip var mı ? Ekibimiz var 4 kişiden oluşuyoruz.
Yatırımcıya en vaad ediyorsun ? Yatırımcıya vaadimiz iş oturduktan sonraki süreçte, (15-30) gün içinde bırakılan kar marjına göre ödemelerle yatırımın ana parasını çıkartmak ve devamında bir ödeme planı oluşturmak bunu da yatırımcıyla beraber yapmak istedik. Belki boş pompa veya neğdüğü belirsiz hayallerini satmaya çalışan insanlara denk gelmişsinizdir ancak benim bir projem var. Benim bir işim var. yatırımsız şekilde de yürütebileceğim işimi daha temize çıkarıp taze şekilde sürdürmek için yatırım arıyorum. İğneleyici veya irdelerici şekilde yorum yapmak yerine bilgi almak istediğini belirtseydin şuan aldığınında fazlasını alırdın zaten. Evet konu karadüzen çünkü konuyu açmanın dışında konuya yazanlarında etkisi büyük r10 kitlesi maalesef fazlasıyla ölü. ölü olduğu içinde yatırımcı yerine boş bilgi alıp vakit dolduracak insanlara denk geliyorum. Kos koca şirketlerle kıyaslanacak bir AR-GE çalışması da yok ortada. Sektörün bir eskikliği/açıklığı dolayısıyla açık bir kapı var ve doğru değerlendirilebilir olay bundan ibaret. Boşunu ötede yap lütfen dostum.
"-Eminim ki bu sorularin cevabini sende bilmiyon. Herkesin aklina gelen seninde aklıne geldi kendini açıkgöz zannediyorsun olurda birisi aldanıp para yatırırsa kendinide yatırımcıyıda batıracan. Tabi senden para çıkmayacağı için olan yatırımcıya olacak.-"