Merhabalar,
Yurtdışına Stripe ile ve bitcoin ödeme şekliyle hizmet vermekteyim. Stripe neredeyse tüm para birimlerini destekliyor ve convert edebiliyor ödemeyi tüm dünyadan sorunsuz alabilirim bu sayede sanırım ekstra bitcoin ödeme yöntemide mevcut ve bir kaç gündür biraz test ediyorum fakat trafiğin %90'ı hindistan pakistan gibi ülkelerden geliyor falan dönüşüm ve ödeme alınmıyor. Sanıyorum USD üzerine olduğu için ücretler yüksek geliyor bu ülkeleri hedeflemeden cıkarmalımıyım şuan için tüm dünyaya kısıtlamasız reklam veriyorum ve diğer ülkelere neredeyse çok az gösterim yapılmış hedefleme ve reklam gösterimin %90 kısmını böyle hindistan ve pakistan harcamış ve doldurmuş durumda bu durumda bu ülkeleri hedefimden cıkarıp diğer ülkeleremi reklam harcaması ve hedeflemenin büyük bir kısmını diğer ülkeleremi vermem gerekir daha önce bu tarz girişimi yada deneme yapmış birileri yorum yaparsa sevinirim teşekkürler.
Eğer servisin karlı ise, 3. Dünya ülkelerine daha düşük ücretle aynı ya da ekonomik versiyon satabilirsin. Örneğin spotify Türkiye ve Almanya fiyatlarını karşılaştırabilirsin. Bunu yapamıyorsan, ve adamlara çok pahalı geliyorsa, tabiki çıkartman lazım ve satın alan ülkelere yönelmen lazım.