shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah tüm hosting firmalarını, benzer hizmet veren şirketleri, biz de dahil; sizin gibi müşterilerden korusun inşallah. Sizin üslubunuzun doğru, düzgün ve alacağınız hizmete layık olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle sorun sizde. Diğer türlü firma ne gibi yaklaşımlarda bulunur bilmem. Gördüğüm kadarıyla bu yorumu yapıyorum.
Sayın forum yöneticisi firmanın arkadaşları mesaj atmasın demişti ama atmaya devame diyorlar.
Sanırım sizin gibi hizmet veren zatlar sadece kendinlerinin konfor alanına bakıyor.
Şikayet konusu açtıktan sonra 3 kez site gitti. Hadi bir kez dedikleri gibi güvenlik modu şimdi nerde site?
Buda konunun özeti
1- Firma ile ilgili hiç sorun yaşamadığım için forumda bir hosting arayışında bulunan kişiye önerdim. Bu benim firma ile müşteri olmaktan başka bir bağım olmamasına rağmen haklıya hakkını verişim. Sizin gibi trollük yapmamam.
2-1 yıllık anlaştığımızda fiyat farkı nedeniyle 2 ay hediyeyi unutup belge sununca eklemesi
3- Bir soru sorunca 2 saat boyunca yanıt vermemesi ve sonra burası destek alanı değil diyip engellemesi; Öte taraftan gece 11'de whatsapp'tan mesaj atıp faturanız geçikti diyip sunucuyu kapatması
4- Tüm bu yaşananlardan sonra bu ay ücretini kesip geri kalan 11 ay ücretini iade et talebimi geri çevirmesi.
5- Dün bu konuyu foruma taşıdıktan sonra bugün sitede erişim problemi
Şimdi kanıtlarını sunduğum şu olay döngüsünde benim yaptığım tek şey terbiyesiz ve ahlaksız demek. Bu olaylar yaşandıktan sonra bu söylemlerde gayet haklı olduğumu düşünüyorum.
Şimdi siz arkadaşınızı savunmaya devam edebilirsiniz.
Elbet üyeler ve yöneticiler bu olay döngüsünün farkındadır.