Merhaba, 2 gün önce pc de çalışırken bir anda internetim gitti modeme baktım bi sorun yoktu açıp kapattım pc den baktım yine bağlanamıyorum (mobilde sorun yok), bugün gittim yeni kablo aldım onu denedim yine çalışmıyor sorunu bulamadım, konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Edit: pc de sorun yok kabloda da sorun yokmuş, benim chrome hesabımda sorun var bunu çözmem gerek, Microsoft edge üzerinden giriş yapabiliyorum İnternete
edit:2 satler süren araştırmalar ve denemeler sonucu bişey bulamadım yerli ve yabancı kaynaklara baktım olmadı en son chatgpt ye sordum 2. soruda verdiği önerilerden biri işe yaradı

eklentilerden kaynaklı olabileceğini söyledi bende eklentielri kontrol ettiğimde vpn açık akalmış ve singapur lokasyonda 45 saat boyunca çalışmış sanırım ya eklenti bozuk yada singapur lokasyondan türkiyedeki hiçbir siteye girememden kaynaklıymış
siz siz olun ilk yardım alacağınızyer chatgpt olsun, ben ethernet kablosu almak için 30 tl yol parası + 70 tl ethernet kablosu ve 45 saatlik internet kesintisi tamamen maddi kayp ve zaman kaybından başka birşey değilmiş (chatgpt ile toplam 5 dk da sorun çözüldü teşekürler chatgpt)