Hocam siz daha ne dediğinizin farkında değilsiniz. İlk başta ödeyip çıkıyordum dediniz (Bunu nasıl yanlışlıkla söylediniz onu da anlamıyorum) sonrasında otomatik ödeme açık dediniz bir sonraki mesajınız da otomatik ödemeyi izinsiz açtılar dediniz. bir mesaj sonrasında mail sms gönderilmiyor dediniz. şimdide konudan "faturaları ödeyip çıkıyorum" yazısını silmişsiniz siz konuyu istediğiniz yere getiriyormuşsunuz gibi hissediyorum. Madem bu durumlar mevcut buyurun hakkınızı yasal yollardan arayın. Yada firmayı etiketleyin bir de onların ağızından dinleyelim. çünkü sizin ağızınız sürekli laf değiştiriyor.
Hocam dediklerimin özel olarak kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Burada firmayı etiketlemedim bir marka karalaması yok, öyle olsa istediğim yere çekmeye çalışırdım ama şahsi bir konu bu.
Ödeyip çıkıyordum, 6-7 ay önce başka bir hizmetten faydalanırken posta sıkıntı oldu o günden beri otomatik çekmeye başladılar, yanlış anlaşılmışım eklemeyi unutmuşum. Zaten mail gelmediğini söylemiştim, sms geliyordu o da gelmedi.
Dediklerime katılmıyorsanız, şayet yalancı muamelesi yapacaksanız ne diye konuma cevap yazıyorsunuz?
Evet, otomatik ödeme açık, izinsiz açtılar bu da doğru. Burada problem nedir?
Eksik yarım yamalak ifade ettiğim konuyu düzlenledim, daha net anlaşılmak için mesaj linkimi de ilettim. Frima ile şikayetlik bir durumum olduğunda zaten mevzu görülecek, durduk yere yalan söyleyip kendimi karalamamın manası olmazdı değil mi?
Ki şayet, farz edelim gelsem yalan söylesem bile sizi ne ilgilendirir? Kim oluyorsunuz ki kendimi size kanıtlamaya çalışayım, frima sahibi değilseniz, forum moderatörü değilseniz bu sizi hiç ilgilendirmez.
Çamur atıp kendi kendinize eğlenmek için konulara yanıt vermeyin. İyi günler.