scofieldsy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun,
Sayfamıza aynı kişi 3 adet sahte telif gönderdi. Sayfa kapanmadı, fakat içerikler kaldırıldı. İçerikler tweet gönderisiydi ve içerik sahipleriyle teyitleştik; onlar göndermediğini söylediler.
Telif gönderen kişi, forumdan birçok arkadaşın sayfasına da telif göndermiş ve kaldırmak için bitcoin istemiş.
Instagram uygulamasından değerlendirme talep ettik, fakat 2 ay oldu ve durumu hala incelemede. Instagram tarafından gelen telif mailde de itiraz gönderdik, ancak reddedildi.
Telifi kaldırtmak için forumdan bazı arkadaşlarla konuştuğumda, 6k, 17k ve 60k bandında ücret isteyenler oldu. Ancak daha anlaşmaya varamadık.
Ne yapacağımızı şaşırdık gerçekten. Bu durum sayfamızın dönüm noktası oldu ve teliflerden sonra sayfanın erişimi, beğenisi ve görüntülemesi %100 oranında düştü.
Instagram'ın şu telif konusuna bi çözüm getirmesi gerekiyor. büyük sayfalar ne yapıyor anlamıyorum. bi çoğu alıntı şeyler paylaşıyor, ben kendi içeriğimle sadece 2 snlik bi oynanış videosundan aldım diye telifle uğraşıyorum.