Merhaba degerli forum uyeleri,
https://www.r10.net/kripto-paralar/3...rulabilir.html
seklinde bir konu acmistim. Olusturdugum bir kac strateji bulunmakta. Ekstra olarakta sizlerin istedigi denedigi stratejiler varsa bunlar uzerine sinyal almayi ve tutarliligini test etmek isterim. Ornegin rsi 20 altina dustugunde ve 80 ustune ciktiginda olusturulabilecek veya mfi 20 ustune ciktiginda ve ema200 ustunde ise veya daha farkli kullandiginiz ve kar ettigini yada ettirecegini dusundugunuz sratejiler varsa kodlayip backtest yapmak isterim. Bu stratejilerde ki sinyallere sizinde erisiminiz olacaktir.
TELEGRAM SINYAL
ciktilari burdaki gibi kanala atabilirim sizde kontrol edip gelisime katki saglayabilirsiniz. Onerilerinizi bekliyorum. Suanki kullandigim stratejilerden birisi Paul Tudor Jones un EMA200 stratejisi.
RSI, MACD, MFI, BOLLINGER BAND, AROON, CANDLE STICK PATTERN ler, ... seklinde denedim ama suan bu daha bildigim ve getiri sagladigini gordugum stratejilerden birisi oldugu icin sinyalleri bunun uzerinden veriyorum. Dedigim gibi farkli buda ise yarar dediginiz var ise onun uzerine de calisma yapip sinyallerini kontrol etmek isterim.