lorxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bir daha, tekrar ifade ediyorum!

FİYATIN SABİT KALMASINI İSTEMİYORUM, HOSTİNG UCUZ OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİM, YAVAŞ DÜŞÜK RAM CPU HOSTİNG İDİ O YÜZDEN FİYATI DÜŞÜKTÜ TERCİH ETTİM. MUADİL FRİMA ŞU ANDA 110 ₺'YE VERİYOR ÇÜNKÜ HOSTİNG YAVAŞ!!!!!!!!!!

Anlıyor musun güzel kardeşim Aynı özelliklerin daha yüksek ram cpu olan firmalar zaten benim şu anda ödediğim fiyatı istiyor. Yani otomatik ödeme açık diye 5 ay boyunca hakkı olanın iki katını geçirmişler. Hani şurda fiyatın aynı kalmasını istediğimi ifade eden tek bir cümle de yok yumurtlayı sunuyorsun.

O öyle ha dedim taşıyayım başka bir frimaya geçeyim diye de bir şey yok. İçinde yüzlerce dosya var.

UMARIM anlaşmışsındır, anlamadıysan benim sorunum olmaktan çıkıyor. Bir randevu alıp görünmeni şiddetle tavsiye ederim.

Seninde mouse padlerin çok pahallı piyasada 100 liraya satılıyor neden bu fiyata satıyorsun. Kendin birde bu konuda müzdarip olmuşsun. Başkasının fiyatına söz ediyorsun. Git başka firmaya o zaman fiyata bakmadan toplu ödeyip çıkyorsun daha sonrada diyorsunki otomatik kesiliyor. Burada açtığın her konuda forum üyeleri seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.