orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanıyorum ki bu yazılımsal bir durum. Sorununuzu geri
bildirim olarak iletmeyi denediniz mi? Yardım kısmından ayarlar üzerinden yazarsanız belki de birçok kişinin yaşadığı bu soruna çözüm olursunuz…

İyi geceler. 🙏🏻
Çok uzun süre dönüş yapacaklarını sanmıyorum yine de öneri için teşekkür ederim 🙏🏻
Bozkurt0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  1. Sessiz Modu Kontrol Edin: Telefonunuzun sessiz modunda olmadığından emin olun. Sessiz modda olduğunda bildirim sesleri çalmaz.
  2. Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin:
    • Ayarlar uygulamasını açın.
    • Bildirimler veya Ses ve Bildirimler bölümüne gidin.
    • Uygulama bildirimlerini kontrol edin ve gerekirse istediğiniz uygulamaların bildirim seslerini açın.
  3. Zil Sesi Seviyesini Kontrol Edin:
    • Ses seviyesini kontrol etmek için Ses Ayarları'nı açın.
    • Zil sesi seviyesini artırın ve bildirim sesinin açık olduğundan emin olun.
  4. Güç Tasarrufu Modunu Kontrol Edin:
    • Güç tasarrufu modu veya başka bir enerji tasarrufu ayarı etkinse, bu ayarın bildirim seslerini etkileyip etkilemediğini kontrol edin.
  5. Güncelleştirmeleri Denetleyin:
    • Telefonunuzun işletim sistemini ve uygulamalarını en son sürümlerine güncellediğinizden emin olun. Bazı güncellemeler, bu tür sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.
  6. Yazılım Sorunlarını Giderin:
    • Telefonunuzda bir yazılım hatası olabilir. Bu durumda, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin veya fabrika ayarlarına sıfırlama yaparak telefonunuzun yazılımını temizleyin.
Bildirim sesi sorununu çözemediyseniz, telefonunuzu yetkili bir servise veya teknik destek ekibine göstermeniz gerekebilir.
Şarkı sesini kısma sorunu için ise şu adımları deneyebilirsiniz:
  1. Ses Efektlerini Kontrol Edin:
    • Telefonunuzda varsayılan bir müzik çalıcı uygulaması kullanıyorsanız, uygulama ayarlarına gidin ve ses efektlerini kontrol edin. Özellikle otomatik ses düzeltme veya gece modu gibi seçeneklerin etkisini kontrol edin.
  2. Ekolayzır Ayarlarını Kontrol Edin:
    • Telefonunuzun ses ayarlarında ekolayzır veya ses dengeleme gibi özellikler varsa, bunları kontrol edin ve gerektiğinde ayarlayın.
  3. Müzik Çalıcı Uygulamasını Değiştirin:
    • Şarkıları çalmak için farklı bir müzik çalıcı uygulaması kullanmayı deneyin. Farklı bir uygulamada sorun devam ediyorsa, sorunun telefonunuzun genel ayarlarında olduğunu düşünebilirsiniz.
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, telefonunuzu yeniden başlatmayı veya fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Ancak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi sırasında tüm verileriniz silineceğinden, öncelikle bir yedekleme almanız önemlidir. Dedi yapay zeka
Yapay zeka genel olarak müzik konusuna odaklanmış lakin sunduğu tüm çözüm yöntemlerini yaklaşık 1 hafta önce denedim. Ekolayzır ayarı telefonda sadece 1 yerde var ve butonları inaktif olduğu için değişmiyor.