tebilisim'in çok güzel yanları var özelden pm olarak kullanılan bi scriptini iletebilirim, seçim sonuçlar, ramazan imsakiyesi iftara - sahura kaç dk kaldı gibi çeşitli kendi içinde botlarıda var, mutlaka sizede söylemişlerdir. ancak genel anlamda bu özel haber scripti satanların hepsinde tek ortak problem var, ya kendi sunucularında tutuyorlar şifrelide olsa vermiyorlar yada bi süre sonra deli dehşet sunucu parası istiyorlar. adam akıllı bi haber scripti piyasada ne yazık ki yok, en azından entegrasyonu wp geçişi sancılı olmayan script çok nadir.
Merhaba, evet genel olarak tebilişim özellikler seçim konusunda çok başarılı bir yazılım geliştirmişler, ancak sunucu bazlı fiyatı zaten yılda bir haber yazılımı almaya yetiyor. Ondan dolayı sadece belirttiklerim arasında kullanan seo hız ve performans için öneriniz varsa dinlerim.
Mevcut o zaten, temada sorun yok wordpress olması sorunlu hocam. Konuda belirttiğim gibi özel yazılıma geçmek istiyorum hocam ve seo hız ve performans için öneriniz varsa dinlerim.
Ben sizin yerinizde olsam worldpres değilde, script kullanırdım, 3 haber sitem vardı, birisinin da PA si yuksek diye, haber siteleri ile savaş veriyordum, ilk haber özgün diye 15 dakikalık aramalarda ilk sırada idim, 15 k hit gelmişti, birden hit kesilince, diğer otoriteli siteler öne çıkmıştı, benim site 7. 8. Sıralara düştü, otorite ve ilk izlenim önemlidir.
Google seni kaliteli olarak görür ise öyle devam eder
(2.5 sene önce site işlerini bıraktım reelde işe girdiğim için şimdi domain sahibi kim bilmiyorum, baya emeğim oldu, geri almaya çalıştım domaini iş işten geçmişti )
Maşallah, evet bende özel yazılıma geçmek istiyorum amacım o yönde.
kanthemes iyidir desteği de ilgilidir arayüzü de kolaydır
Hocam, sitemiz wordpress zaten özel yazılıma geçmek istiyoruz artık ilerletmek için ayrıca mevcut kantthemes kullanıyorum.
Cmbilisim i kullanmanizi tavsiye ederim
Tebilisim in scriptlerinde açık var.Bir gün bir grupta konuşurken bir arkadaş söylemişti.Tebilisim kullanıyor siteye esc linki yerlestirmislerdi.Sitenin Hitleri düşmüştü.Sonra öylesine konuşurken kendisinin yaptığını ve birçok tebilisim kullanan site sahiplerinin kullanıcı bilgileri elinde vardı.
Cmbilisim için hitinizi iletebilirsiniz bulunduğum şehirde gorusebilirim
Cmbilişimi kullanamam çünkü, yıllık güncelleme ücreti zaten yazılımın 3/1 ücreti dilekolay bir rakam ondna dolayı konuda belirttiğim yazılımlar için deneyimleriniz varsa dinlerim.