Egemircey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toz halinde öğütülmüş keten tohumunu ( ki ben göbeği ve bacakları böyle erittim)
sabah aç karna 1 tatlı kaşığı agzınıza atın ve suyla için. (kahvaltıdan 30 dk once olmalı.)
gece yatarkende dırek ıcın yatın. belli bir süre devam edin.
gün içinde eski hayatınıza devam edin sıkıntı yok
Bazlama gözleme şeker lahmacun kek devam...
. eriyeceksiniz.
valla yarın ilk iş makbulde varsa alayım şundan benim ilacım bu olabilir hocam

eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sabahları aç karnına elma sirkesi veya yeşil çay.nasıl içildiğini araştır.1 saat sonra kahvaltıya başla.protein ile karbonhidratı aynı anda yeme direk yağa dönüşür.yani ekmek-et.makarna-et- hamurişi-et. tavukta dahil buna
bi yerden sonra evde ne pişerse o gidiyor ama miktarları konusunda daha dikkat edebilirim teşekkürler tavsiyeniz için

TheStranger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bünyenize uyar mı bilmiyorum, sağlık tavsiyesi vermek istemem ama aralıklı oruç bende işe yarıyor. Yalnızca kilo vermekle de kalmıyorsunuz, yediklerinizin değerini anlıyor ve zararlı yeme alışkanlıklarınızdan kurtuluyorsunuz. Hafta olduğum ve tok karnına ilaç içmem gerektiği için ara vermek zorunda kaldım, inanılmaz rahatsız hissettim. Diyetten ziyade bir yaşam biçimi oldu benim için.
Oruc bana hic gelmiyor hocam yıllardır oruç tutuyorum fakat bu sene gün olarak daha az tuttum neden bilmiyorum ama baş dönmesi + aşırı yorgunluk yapıyor ama yine de teşekkür ederim