Merhabalar ben rust sunucusu kurdurmak istiyorum bu konuda deneyimli iki de bir sunucu kapanmayacak çökmeyecek adam akıllı hizmet sunabilecek bir bilişim firması arayışı içerisindeyim bu sektörde uzun süredir hizmet sunan bir iki yer buldum ama memnun kalan olduğu kadar memnun kalmayanlarda çok sunucunun rastgele kapanmasını istemiyorum bu rust serverlarındaki genel sorun bu bir anda sunucu kapanabiliyor. Konuyla ilgili kaliteli ve referanslı firmaların dönüşünü bekliyorum.
Merhaba
Web sayfamız göz atabilir paketleri inceleyebilirsiniz tüm sunucu paketlerimize sunduğumuz özellikler arasından bir kaç tanesi yer burada belirtilmiştir. (Ücretsiz Yedekleme, IP Bazlı yönetim sistemi, Gelişmiş Gerçek DDoS Koruması )
Tüm paketlerimizde NVME Diskler kullanılmaktadır böylelikle maksimize performans alabilirsiniz tabi bu özelliklerimize (Cpu,Ram,Disk,Network) herhangi bir limit atama işlemleride içermemektedir paylaşımsız VDS Sanal sunuculardır.
Aşağıda Bağlantı & İletişim;
Intel Xeon E5-2699V4 AMD RYZEN 9 info@datarove.com.tr -
WhatsApp
Yönetim panelimizden bir ek görüntü; Rust veya herhangi oyun sunucularınızda sorunsuz tercih edebileceğiniz bir firma olmak dileğiyle,