Benimle yarışabilir mi onu söyle abi?
Ben yapay zekadan çok memnunum. Sırf deneme için açtığım site bile sıralama aldığı için neredeyse ana projelerimden biri haline geldi. Ancak şimdiye kadar otomatikleştirilmiş şeyleri olduğu gibi kullanmadım. Genelde üzerinde değişiklikler yapıyor, ilaveler yapıyor, tamamen anahtar kelime yoğunluğunu kontrol ederek ilerliyorum. Şu an yapay zekaya yazdırdığım içeriklerin %80'i ilk sırada, herhangi bir sıralama kaybı olmadan 2 güncelleme geçirdi. Her güncellemede sıralamalar iyileşti. Konudaki olay otomatikleştirilmiş sistemleri kullanıp günde 500-1000 ya da daha fazla makaleyi dizine gönderenleri ilgilendiriyor olabilir. Çünkü makalelerimi okuyorum, bilgi dolu şeyler içeriyor, lafı dolandırmıyor, sırf uzatmak için kalabalık cümleler kurmuyor bana göre. Evet, bugüne kadar böyleydi, bundan sonra ne olacak göreceğiz.
WordPress'i bağladığım, makaleyi yazdırıp, ai görsel oluşturup direkt yayınladığım içerikler sıralama almıyor evet. Yani alıyor ama pek kayda değer olmuyor, 2 ay geçmesine rağmen tatmin edici bir artış da olmamış.