10 gün önce Opel Crossland 1.2 Essential 130 HP , Otomatik Vites 2024 Model araç aldım.
B-SUV bir araç ve çok rahat, navigasyonlu 8 inç ekran, ön arka park sensörü, 180 derece geri görüş kamerası vs var.
Çok atik ve içi bagajı geniş bir araç. Clio 3 den buna geçtim, uzay gemisine binmiş gibi hissettim
Dün 120-130 kg aralığında 2 arkadaşım yolcu ön arka koltuklara beraber bindiler, sıkışma vs yaşamadılar.

Ben kredili 1120 TL ye aldım, sıfır faiz kredi, %1,20 düşük kredi oranı vs imkanları var da.

Yakıt bir tek bir tık yukarıda, İstanbul şehir içi 7-9 arası trafiğe göre yakıyor. (ortalama hız 20-30km arası gösteriyor)
Şehir dışında insanlar genelde 6 litre civarı yaktığını söylemişler. Bu bayramda deneyeceğim.
Dizellerde Adblue, Partikül filtresi, bakım maliyeit yüksekliği gibi durumları düşündüğümde sene sonunda kafa kafaya geleceğini yada 2-3 bin fark olacağını düşünüyorum.

Kredi çekip yukarıdan faizle bankaya kazandıracağıma , 200 bin kredi çekip, sıfır faiz verip 2024 model garantili yüksek bir araç almak mantıklı geldi bana.

https://www.opel.com.tr/araclar/cros...nel-bakis.html

İstanbul' da iseniz aldığım bayideki satış temsicisine yönlendirebilirim. Fiyat konusunda bana çok destek oldu, düşük fiyattan sağladı sağolsun arkadaş. (herhangi bir bağım yok satışçıyla)