byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyap vatandaş portal yazıp google dan veya direkt edevletten giriş yapabilirsiniz. Sol tarafta dosyalar menüsü gibi bir kısım olmalı. Dosyalardan dosyanın açıldığı adliye, icra dairesi veya tümü diyerek ilgili dosyayı bulup, dosya detayından dosyaya eklenen belgeleri görebilirsiniz. Haciz için bir randevu alınmış mı talep var mı yani üç gün sonra hacze gelineceğiyle alakalı bir işlem yapılmış mı muhtemelen orada belgelerden görmeniz gerekiyor. En azından fikir sahibi olursunuz. veya ilgili icra dairesini arayıp benim dosyamla ilgili hacze gelineceğini söyledi avukatlar bu şekilde bir işlem var mı şu anda diyerek bilgi rica edebilirsiniz. Bu bilgiyi vereceklerini sanmıyorum ama sakin bir zamanda iyi bir çalışana denk gelirseniz muhtemelen söylerler. Ancak benim şahsi görüşüm yüksek ihtimal korkutmak için sizi darlıyorlar. Dediğim gibi ben yıllar öncesinden süreçten bahsediyorum. Belki gerçekten geliyorlar bu dönemde hacze. Forumda hukukçu arkadaşlar daha net daha elle tutulur profesyonel bilgi verebilirler.
teşekkür ederim abi hemen girip UYAP indirip bakacagım Allah razı olsun 🙂