byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-devletten dosyanızı kontrol edin. Orada haciz işlemleri için yapmış olmaları gereken belgeleri görmeniz lazım. İcra dairelerinde şu an nasıl bir dosya yoğunluğu olacağını az çok tahmin ediyorum. Öyle her dosyaya hacze çıkacaklarını sanmam. Ona yetişecek icra memuru bile yoktur icra dairelerinde. Yıllar oldu bu sektörden kopalı ama her hacze geliyorum dediklerinde hacze gelmezler. Genelde korkutmak ve baskı oluşturmak için yaparlar. Haciz en son tercihtir. Çünkü alacağı buzdolabı, çamaşır makinesi borcu ödemeyecekse eşyaları koyacak yeddiemin deposu bile bulabileceklerini sanmıyorum bu günümüz Türkiye'sinde. Sonradan bir çok şey değişti ama avukat ve icra takip işi yapan arkadaşlar elbette daha iyi yol gösterebilir. Ben 15 yıl önceki hatırladıklarımla konuşuyorum.
e devlete girip ne yazmam gerek abi icra takip mi

Rademancy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun hocam 30k borcum var yaş 19 işi de bıraktık. Bı şekilde halledilir inşallah. Allah'tan ümit kesilmez.
Allah seninde yardımcın olsun hocam, 30 k çok büyük bir rakam, olmayınca insanı zorluyor, tez zamanda ödeyip seninde kurtulman için dua edeceğim

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dedigim gibi Korkmana gerek yok bankaysa.
12 saat degil 20 saat calis.
şu borcu bitireyim kartı iptal ettirecem abi