Böyle 1 tane arkadaşım olacağına ömür boyu 10 mert düşmanı tercih ederim. Ya onda gerçekten utanma duygusu diye birşey yok ya da sen çok safsın.
Bundan sonra bir tane bile dosta ve düşmana ihtiyacım yok en azından tamamen hikaye filmlere konu olacak bir hikaye ben burada daha detaylarından bahsetmiyorum.
arkadaş ortamındaki biri saf olur o da sensin galiba. o kadar rahat ki sen bilirsin diyor 3 5 yere daha çarpsa bi ömür çalışır öderdin. çocukluk arkadaşın yıllarca paran ve çıkarları için arkadaşlık etmiş. polise git mahkemeye ver.
Tamamen haklısın hocam
"Tamam baba sen bilirsin"
Baba ne ya.
Üzülerek söylemeliyim ki yanlış arkadaş edinmişsiniz. Çocukluk arkadaşınız olsa bile.
Maakesef...
Sen dua et birine çarpıp arabayı bir köşeye atıp kaçmadılar, o zaman burada bu konuyu bile açamazdın. Bu da sana büyük ders olur, o
asalaklarla bağlantını acilen kesmen gerek. Geçmiş olsun.
O salakları tamamen Allaha havale ettim ve dolu dolu çıkmasını istiyorum
Hocam yanlış anlamayın da arkadaşınız (eski arkadaşınız.) sizi keklemiş gibi görünüyor.
"Enayi nasıl olsa arabayı verdi, benim üstümde mesuliyet yok, yap yapabildiğin kadar" demiş gibi. (Yanlış anlamayın lütfen sadece arkadaşınızın düşüncelerini belirtmek istedim.)
Böyle bir arkadaşınıza nasıl kiralık arabayı verebiliyorsunuz orası da ayrı mesele. Keşke direk şikayette bulunsaydınız.
Görüştüğüm zamanda her şey kendi rızam olarak gözüküyor resmi evraklar üzerinden o yüzden pek bir şey yapamıyoruz maalesef
öncelikle geçmiş olsun, kurumsal firma olması avantajınıza gibi gözüküyor.
Ayrıca bunlar nasıl arkadaşmış tam dayaklık. Acaba bi madde falan mı kullanıyorlar ?
Araçta fazlasıyla tütün vardı sanırım kafa güzelliştiren bir kaç madde kullanılmış.