bu saatleri getirip satanlar var. ithalatçı firma üzerinden toplu alabilir veya kendin ithalat firması kurabilirsin. Çinde her kalite var yani biraz araştırma yaparsan daha kaliteli ve beğenisi çok fazla olan saatler bulabilirsin. Bunları da bir instagram sayfası üzerinden satabilirsin. Sıkıntı şurada. Çin pek çok üründe zaten ciddi bir fiyat avantajı veriyor. Yani onca daha karlı ürün varken saat getirmeni tavsiye etmem. Bana göre garantisi olan ürünlerden uzak durman lazım. Doğru ürün için daha fazla kafa yormalısın. İkincisi, Çin'den mal getirmek artık kolay değil. Normalde 5 üründen fazlasını zaten bireysel olarak alamıyorsun. eşle dostla 5 er beşer getirenler var ama kazançları çok düşük, zaten bunların gümrüğe takılıp imha riski de oluyor. Hadi oldu getirdin. Bu sefer de Türkiyenin Çine özel uyguladığı vergiler var.
Çinden alıp burada satmak istediğim o kadar hoş ve kaliteli ürünler var ki. ama yıllardır yapamadım. Hadi aldık, ona uygun web sitesi satış kanalı.. Bu kadar işin arasında hangisine yöneleceğim. Benim açımdan uğraşılması zor. Dropshipping bana daha yakın geliyor. Ama Çinden mal atıp satanlara ciddi saygı duyuyorum
sizce hangi ürünlere yönelmeliyiz?