Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Şu anda kullanmış olduğum sunucumu firmanın teknik desteğinin yetersizliği sebebiyle değiştirmek istiyorum.

Şu anki sahip olduğum özellikler bunlar, ya bu özelliklere denk ya da daha üst seviye bir sunucu arayışındayım.
7/24 anlık teknik destek verebilecek bir firma arayışındayım. Toplasanız yılda 6-7 kere işim düşüyor onda da sabaha kadar yanıt beklemek istemiyorum.
Centos 7 64 bit kurulum yapabilecek ve sorunsuz teslim edebilecek bir firma olmalıdır.

Konu altına firma ismi, linki ve hizmet fiyatı belirtebilirsiniz, lütfen pm atmayınız.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Merhaba

Web sayfamız göz atabilir paketleri inceleyebilirsiniz tüm sunucu paketlerimize sunduğumuz özellikler arasından bir kaç tanesi yer burada belirtilmiştir. (Ücretsiz Yedekleme, IP Bazlı yönetim sistemi, Gelişmiş Gerçek DDoS Koruması )

Tüm paketlerimizde NVME Diskler kullanılmaktadır böylelikle maksimize performans alabilirsiniz tabi bu özelliklerimize (Cpu,Ram,Disk,Network) herhangi bir limit atama işlemleride içermemektedir paylaşımsız VDS Sanal sunuculardır.

Aşağıda Bağlantı & İletişim;

Intel Xeon E5-2699V4
AMD RYZEN 9
info@datarove.com.tr - WhatsApp