Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaya yerlerinden sürekli geçen motorculara da ben uyuz oluyorum.Bir de sürekli aralardan girerek sanki yol sadece kendilerinmiş gibi davranıyorlar.Sinyal konusunda farketmiyor vermeyen kim olursa olsun sinirlendiriyor.
Haklısınız hocam valla dediklerinizde haklısınızdır ama ben inanın sinyal vermeyenlerden nefret ederim buna dikkat ediyorum o dediğiniz motorluların demek ki sizlere ve yayalara saygısı yok ama bazı motorcular bu konulara dikkat eder altımızdaki şey hurda yığını ya da ölüm makinesi dikkatli olunmalı

temedha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen duyarlısın
dikkat ediyorsundur ona birşey demiyorum ancak,bizede motor kullananlardan illallah geldi,trafik durur onlar durmaz,heryerden çıkıveriyorlar kaldırımdam giderler,yoldan karşıdan karşıya gecerken arabanın yanından çıkıveriyorlar,en önemliside geçebiliyorum diye her delikten geçmeye çalışıyorlar,yayalar için motorlar tam bir facia
Ben dikkat etsem de bazı motorcuların dikkat etmemesi trafiği riske atması mümkün hocam altımdaki 80cc bir makine, küçük bir hatada beni ölüme götürür o yola fırlama çıkan kişiler bu ölümün bir parçası olur.