Aksine daha fazla düşürmeyi planlıyorum.
Ticaret konu ve mesajlardan ziyade özel mesaj üzerinden ilerliyor. Örneğin günde 10.000 konuya cevap yazılıyor ise 100.000 özel mesaj gönderimi mevcut.
Ticaret yapan kullanıcı premium üyelik alabilir. Normal bir kullanıcının bu kadar çok özel mesaj kullanımı normal değil.
Konularda sürekli detaylı bilgi için pm, şunu pm bunu pm, şu ürünü almak için pm. Mesela ihalelerde teklif dışı sorularını özelden soruyorsun mecbur. E böyle olunca mesaj atıyorsun sende ister istemez. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oluyor abi böylede.
@Coşkun Çetin; ticaret yapmayan bişeyler satmadığı halde burda bişeyler alan üyelerde var.
Yani sen daha iyi bilirsin tabi ama bi sorun olduğunda şikayet açmaya mesaj olmuyor bazen. geçenlerde birisi beni dolandırıcılıkla suçladı burda. 1 tane Google maps yorumu aldı, yorum gözükmüyordu, sorunu çözdüğüm halde sırf parayı geri almak için bana demediğini bırakmadı. Yorum haritada gözükürken *********** dedi bana. Yok onu demedin, yok bunu demedin. Yok yalancısın, dolandırıcısın, şusun busun. Bende mesajları silmiş bulundum kanıtlayamıyorum da. Halbuki söyledim de. Adam kafasına göre ekran alıp atıyor kesip biçip. Nihayetinde bana o kadar hakaret edip iftira atıp hiç bir işlem görmeden devam ediyor forumda.
bu gibi sorunların maalesef önü açılıyor bu mesaj kotası yüzünden. Ben farklı bir konuda sırf mesajı yer açmak için sildiğimden ban da yiyebilirdim. Belki bu insan görünümlü varlık benim adımı itibarımı da lekeleyebilirdi