Öncelikle geçmiş olsun. Yılbaşından bu yana aynı şekilde şiddetli öksürük ve öksürük krizleri yaşıyorum. İlk doktora gittiğimde grip deyip gönderdiler ve soğuk algınlığı ilacı verdiler. Geçmedi hatta daha da şiddetlendi, ikinci gittiğimde antibiyotik tedavisine başladık, geçer gibi oldu, tekrar başladı. Bu şekilde belirli aralıklarla tam 3 kez antibiyotik kullandım. Ciğerlerimde problem olabilir diye göğüs hastalıklarına gittim fakat ciğerlerim ve solunum testim de başarılı geçti. Tabi bu süre zarfında denemediğim doğal yöntem kalmadı, aklınıza gelebilecek hemen hemen tüm yöntemleri denedim diyebilirim. Ta ki bir arkadaşım Hatmi Çiçeği'ni önerene kadar. Süt ile birlikte bir tutam hatmi çiçeğini kaynatıp sonrasında bal ekleyip gece yatmadan önce ve sabah uyanınca içtim, çok şükür rahatlattı beni. Dakikada 5-6 kez öksürük krizi yaşıyorken şu an günde en fazla 3-4 kez öksürüyorum. Tam anlamıyla kurtulabilmiş değilim fakat öncesini düşündüğüm zaman çok çok iyiyim diyebilirim. Tekrardan geçmiş olsun.
Doktorlar baştan sallıyor hocam. Çoğu böyle..... Sağlık sistemi allaha emanet.... Pandemi'den sonra sağlık sistemi çöktü. Kolay kolayda düzelmez....