Reklamweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar , öncelikle hayırlı uğurlu olsun zor bir sektör tercihinde bulunmuşsunuz ancak emek , sabır ve azimle hedefe gitmeyecek proje yoktur.

Talebinize gelecek olursak şimdi aracının aracısının aracısına kadar ulaşabilirsiniz bu durumda 60-70 liralık tshirt 150 liraya size gelir sizde onu 500’e satmaya çalışırsınız sonuç hüsran olur.

fiyata takılırsınız 30/1 pe kumaş aldığınızı sanarsınız atık kumaşlardan çıkar ilk yıkamada tshirt perişan olur.

özellikle kadın gruplarında likrayı iyi ayarlayamassınız bu sefer beyazı iç gösterir iade gelir kimse almaz moraliniz bozulur.

yani ilk önce kumaş cinsleri , satacağınız ürün kalitesi , 30 a 1 mi , 36 ya 1 mi ne istiyorsunuz ona karar verin.

Sektörden biri olarak size şu şekilde destek olabiliriz S , M , L , XL gibi toplam minimun 500 adet ve üzeri tamamen sizin markanızın ense ve iç etikette yer aldığı , ütü paketli tertemiz anahtar teslim bir iş isterseniz telefon numaranızı pm ile gönderin iletişime geçeriz.

numune konusunda talebiniz olursa bayan regular kalıp yarı likralı beyaz ve siyah olmak üzeri çok güzel tshirtlerimiz var şuan satışta size özel %20’lik bir indirim kodu oluştururuz 2 renk satın alabilirsiniz.

Üretime karar vermeniz durumunda fiyat teklifimizi kabul ederseniz istanbul avrupa yakasında yer alan üretim merkezimize gelirsiniz çay içeriz diğer detayları konuşuruz.

Tekrardan hayırlı olsun , iyi akşamlar.
Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.. Ben buraya çok temelden yazdım yoksa detaylandırmaya gelirse dediğiniz gibi oldukça fazl detay konuşulablir.. Telefon numaranızı iletirseniz daha detaylı konuşuruz sizin de müsait olduğunuz zaman.. En azından üretici olarak hiç olmazsa sizinle tanışmış oluruz..

Tekrar teşekkür ederim..