Kusura bakmayın ama size hadi ordan demek zorundayım. Trendyol Türkiyede alıcıyı en çok gözeten firmadır. Yıllardır trendyolun içerisinde olan biriyim bir tane scooter almışsınız 20 km yerine 25 yazılmış tabi ki siz haklısınız ve ürünü satın aldığınız satıcıda belli ki dolaşık biri. 14 gün içinde zaten ürünü iade edebiliyorsun. Bunun dışında tüketici hakem heyetine gittiğinde trendyol tüm bilgileri paylaşıyor. Mecbur beklemek zorundasın şikayetin sonucunu sırf senin bir problemin yüzünden bir günde 10 milyon kişinin girdiği siteye en kötü site diyemezsin
Hocam okuduğunuzu anlama konusunda sıkıntı yaşadığınızı görüyorum. Öncelikle 25km/h hızı olan ürün yerine 20km/h gönderildi. Ben zaten 3. gün iadeyi başlattım, 7 buçuk ay oldu şimdi de ürün kargoda hareketsiz kaldı onu bekliyorum. Diğer ifadeniz de yanlış, Trendyol hiçbir şey paylaşmıyor, satıcıyla ilgili tüm bilgileri ben paylaştım. Fatura bile ben iade başlattıktan sonra gönderildi bana. Son olarak bu benim değil Trendyol'un problemi. Kendi hatam yüzünden beklemişim gibi çarpıtmayın olayı.