GÜNCELLEME
5 Mart, 2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti başvurum sonuçlandı. Tebligat 7 Mart'ta geldi ve 15 gün itiraz süresini bekledim. Trendyol Canlı Destek ile iletişime geçip ürünü gönderebilmem için iade kodu iletmelerini istedim. Trendyol, "iade için satıcıyla iletişime geçmeniz gerekiyor" yanıtı verdi. Satıcıya yazdım, onlar da iadayi sadece Trendyol'un başlatabileceğini söyledi. Yani iade sürecinde nefret ettim bu Trendyoldan. Satıcıyla olan konuşmamın ekran görüntüsü alıp yazdım Trendyol'a Aras Kargo iade kodunu gönderdiler.
Ve 29 Mart 2024 tarihinde kargoya verdim ürünü. Bugün 5. gün kargo hala transfer merkezinde gözüktüğü için Trendyol'a yazdım. Gönderilen mesaj şu, "Kontrol ettiğimde iadeye dönen üründe bir hareketsizlik mevcut. Öncelikle kargo firması adına sizlerden özür diliyorum. Kargo firmasının ürünün nerede olduğunu araştırması için konuyu çözüm ekibimize iletiyorum."
Sürekli özür diliyorlar ama hiçbir gelişme hiçbir memnuniyet yok. Daha sonra şu mesajı alıyorum, "Yaklaşık 6 iş gününde sonuçlanacak. Bu süre zarfında beklemenizi ve maillerinizi sık sık kontrol etmenizi rica ederim."
Tek işleri bekletmek ama ben artık iyi niyet gösterip beklemeyeceğim, bugün ilamlı icra takibini başlatıcam. Bu saçma sapan firmayı da bir daha asla kullanmam.
Benim suçum olmayan *********** satıcının gönderdiği Scooter'ı iade edebilmek için 7 buçuk aydır bekliyorum. Hâlâ oyalamaya devam ediyorlar. Bir sorun olduğunda Hepsiburadave Amazon gibi tüketicinin yanında duran firmalar istiyoruz. Trendyol saçmalığını değil.
Teşekkürler.
Tebrikler hocam. O kadar beklemişsiniz bence az daha bekleyin icrayla uğraşmayın.