Merhaba, öncelikle Allah muvaffak etsin. Forumda kazandığımız birçok yarışma oldu marka adına. Ticaret puanlarımda da bu detay mevcut. Naçizane size de isim önermek, nasipse devamında marka hazırlık sürecinde kurumsal kimliğinizde de çalışmak isteriz. 🙏🏻 Özel mesaj kutunuz dolu olduğu için yorum olarak iletiyorum. Beğendikleriniz olursa lütfen yazın özelden, silelim.
Sektörünüzün yabancı ve Türkçe isimler birlikte kullanıldığında kaliteli algısı oluşturduğu analizini yaptık. Bu sebeple turuncu tonlarda ve tavuk maskotuyla
hatay chicken 🐔 güzel bir marka olabilir. hataychicken.com da boşta.
tavuklum.com yine güzel bir domain örneği. Marka adınız tavuklum olur örneğin. Yanına Hatay Usülü yazabilirsiniz. Bütünde hatay usülü tavuklum olarak yeni bir kavram meydana çıkar. Kalebodur gibi düşünün. Akılda kalıcı, yeni bir kavramın da oluşturucusu olmuş oluyorsunuz zamanında kale markasının ürünlerinin halk arasında akılda kalışı gibi
Sizin dürümlerinizin de tavuklum olarak anılma ihtimali var. Şahsen ben sokağımda görsem tercih etmek, bir denemek isterdim. Oluşturmak istediğiniz algı bu olmalı.
Bunları bir değerlendirin bence. Hayırlı geceler. 🙏🏻