OwlKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkler olarak çok fazla etnik unsur ve çok fazla kültür ile çok fazla ayrı düşüncelerin kutuplaşması var.. Sorun Türkler değil, Türk olmak değil, Türkiye Cumhuriyeti içinde Türk Vatandaşı olan insanların çoğunun profesyonel insan olmadığı için oluyor bunlar malesef, Hint, Pakistan, Vietnam yada Çinliler de dışarı saldırı içindeler mesela ama size denk gelen Türkler olmuş olabilir..
Saydığınız lokal bölgelerinin çoğunlukla bulunduğu global bir site üzerinden +5 yıldır hizmet veriyorum. Belirttiğiniz ülke insanları tarafından bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Belirtmiş olduğum sitede WhatsApp gibi harici iletişim bilgileri vermek yasak. Birisi isim ve soyisim bilgimden WhatsApp numaramı buluyor ve bana ulaşıyor. Çok ucuz bir fiyattan hizmet vermemi talep ediyor, ben de tabii ki kabul etmiyorum. Daha sonrasında "seni xxx platformuna bildiririm, WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğin için hesabını kapattırırım" diye tehdit ediyor. Ben yine kabul etmiyorum, ilgili durumu hemen ilgili site tarafına bildiriyorum. Onlarca ülkeden, milyonlarca insanların bulunduğu platformda bu işi yapan kişi yine Türk çıkıyor.