Merhaba arkadaşlar herkese teşekkür ederim, @KOLAN; ile anlaşma sağlanmıştır. teşekkür ederim. konu kilit.

Merhaba arkadaşlar şuan kullandığım Private Cloud (VDS) içinde 33-34 adet hiç trafiği olmayan müşterilerime ait web sitelerim mevcut, ayrıyeten kendime ait olan 8 adet haber siteleri mevcut kullandığım VDS paylaşımlı sunucu, burda kendi haber sitelerimi ayırabileceğim ve müşterilerimin yine paylaşımlı sunucu olabilir hız ve teknik destek alabileceğim yani sorun yaşamayacağım aylık fiyatı uygun bir hizmet arayışım var. sunucu veya VDS den çok anlamıyorum şuanda kullandığım firmadan memnunum haklarını yiyemem 5 yıldır müşterileriyim ama sanki fiyat konusunda baya pahalı kullanıyorum ve haber sitelerimin hızından memnun değilim. alttaki ürünleri kullanıyorum. siteleri taşıma kurulum ve exstaraları ile birlikte bu konuda yardımcı olacak teknik desteğini esirgemeyecek aylık tek fiyat verebileceğim memnun kaldığınız firma öneriniz yada firma ise fiyat ve detay konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Cloudlinux Internal Lisansı
Directadmin VPS Lisansı
Litespeed Lisansı
ve Private Cloud 3 veya üstü

hayırlı geceler dileri.