Şimdi baştan anlatmaya başlıyım forum içerisinde bazen hesap al sat bazen kupon al sat bazen şunu al bunu sat ürün al sat yapmaktayım.
Bir ortağa ihtiyacım var bütçe kısmı tamamen kendisine ait olacak bende alım satım veya fırsatlardır vs onları kovalayacağım.
Birlikte ilk önce telefonda konuşuruz bi anlatırım herşeyi
Mesela ortağımın diyelim bu işe ayırabilecek 3000 TL bütçesi mevcut kesinlikle kendisinden para talep etmeyeceğim yani bana şu kadar gönder şöyle şöyle değil.
Forumda bakacağım 1500 TL fiyata satılabilir bir instagram hesabı gördüm diyelim kendisine ileteceğim 1000 TL ye bu hesabı alıp 1500 e satabiliriz diye. O da onay verirse ben satıcı ile iletişime geçip o ortağıma parayı gönderteceğim. Sonra hesabı satarken de kendisine parayı alabiliriz. He derse ben paraları gönderip almak istemem o zaman ben parayı gönderirim ben alırım satıcı ve alıcılarda.

Yani kısaca forumda gördüğüm kazançlı al sat fırsatı bulunan şeyler için ortak aramaktayım.
Kazanç giderler çıktıktan sonra kar %50 bana %50 ona olacak şekilde bölüştürülecektir. İster konu altına ilgilenen kişiler yazabilir isterse pm atabilir istersede profilimdeki whatsapp numaramdan yazabilirsiniz.