ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster gülün ister ağlayın, Mustafa Kemal 334 vekilli mecliste 158 oyla seçilmiştir, 175 kişi ise oy kullanmamış veya kullanamamıştır, yani Halk fırkası en başından hep 3-0 geriden başlamış, yapacağınıda zorla yapmıştır. Cumhuriyet tarihinde hiç bir zaman halkın küçük bir kesimi haricinde milletten karşılık bulamamıştır, bulması için ya onlar müslüman olacak yada halk onların dinine ve dünya görüşüne girecek. İstatistikleri bilmiyorum ama ben öyle bir şey görmüyorum, yani millette toplu halde bir dinden çıkma görmüyorum, halk aynı halk, dindar olan dindar dinsiz olan dinsiz, yarım yamalaklar ise bu milletin geneli zaten yarım.

Seçimi kaybedince bu millet her şeye müstahak diyorsunuz, kazanınca milletin irfanı diyorsunuz. CHP' nin en büyük sorunu halkın inanç ve hassasiyetleriyle alay etmesidir, CHP seçmenide maalesef bu minvalde, biri karşı bir tez sununca onu aşağılayarak veya toplu halde mahalle baskısı yaparak haklı olduklarını düşünüyorlar. Gerçekler öyle değil, güneşe tükürsende söndüremezsin. Bir yalanı 1000 kişi söylesede yalan yalandır. onun için diyorumki çok ümitlenmeyin, çünkü sizde lider sıkıntısı var, Merdivene ters binen adama 10 sene oy veren bir kitlesiniz, daha doğru düzgün lider bulamıyorsunuz sizin harcınız değil ülke yönetmek.
Bütün mesajların Rte`nin miting konuşmalarındaki cümlelerin bir harmanından oluşuyor kendi fikrin bile yok. He kardeş he merdivene ters binen falan, aynen öyle.