VAG grubunda eğer araç dsg ise benim tavsiyem aracı alırken kavramasına özellikle baktırman çünkü pahalı rakamlar çıkıyor onun haricinde araçta yazılım var ise yazılım yapılan şehrin deniz seviyesine göre turbo basıncını açıyolar eğer farklı bi şehirde ise onun hakkında da iyi bilgi al araç sahibinden onun haricinde 1.6 tdi araçtan çokta bi performans beklememek lazım zaten bu şartlarda top speed 210 max diye düşünüyorum orjinal jantın farkını yazılım kapatmıştır.Yakıt tüketimine gelirsek şunu unutma benzinli aracın minimum yakacağı dizelim max yakıtına eşittir benim tahminim tapa gaz gitsen bile o araç 8 litrenin üstüne asla çıkmaz.Şunu unutmuşum mesela dsg şanzıman 8 km/h gibi hızlarda vitesi 2'ye atar buda senin kavramanın ömrünü tüketir özellikle yokuş çıkarken manuele alırsan aracı bu dsg'nin ömrünü bi hayli uzatıcaktır bunları nerden biliyosun dersen ortalama 8-10 adet passat,golf,tiguan gibi vag grubu araca bindim.
Merhaba Tunahan bey,
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim aracı zaten tanıdıktan alıyorum yazılım olduğumuz şehirde atıldı. Kavramanın bitmeye yakın olduğunu kendim de anlayabilir miyim ?